Room Escape Running Rabbit

Room Escape Running Rabbit sijaitsee Helsingissä Herttoniemessä osoitteessa Sahaajankatu 49. Siilitien metroasemalta on noin 8 minuutin kävelymatka pelipaikalle.

Running Rabbitin perustajat kertovat olevansa intohimoisia harrastajia, jotka ovat rakentaneet pakopelipaikkaansa kiinnostuksesta niin kädentöihin kuin mysteerien ja arvoitusten ratkaisemiseen sekä yhdessä tekemiseen. Yrityksellä on toiminnassaan myös ekologinen näkökulma: Pakohuoneet on rakennettu yli 90 prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Tämä room escape -yritys kierrättää ja yrittää omalta osaltaan huolehtia maapallomme ja sen asukkaiden hyvinvoinnista.

Pelihuoneita on yhteensä neljä: Kylmän sodan aikaan sijoittuvat KGB huone, arkelogian prosefforin etsintään keskittyvä Professorin salaisuus, murhamysteeri Murharyhä: Kitaristin kuolema sekä viikinkiaiheinen Viikien aarre. Suositeltu pelaajamäärä on 2-5 pelaajaa, mutta Murharyhmähuoneeseen voi menn jopa kahdeksan hengen tiiminä. Pelihuoneiden lisäksi tarjolla on kahvio, jossa voi virvokkeiden lisäksi nauttia flipperistä tai lautapeleistä. Tarkkoja ikärajoja peleihin ei ole, mutta noin yli 10 vuotiaat voivat osallistua aikuisten seurassa.

Room Escape Running Rabbitin sivusto sijaitsee osoitteessa http://www.roomescaperunningrabbit.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *