aMazed

aMazed room escape on interaktiivinen tosielämän pakopeli, jossa 2-6 pelaajan tiimin pitää ”paeta” huoneesta 60 minuutissa. Onnistuakseen pitää olla luova − tiimin tulee suoriutua hauskoista tehtävistä ratkomalla arvoituksia. Room escape pelissä yhteistyö on tärkeää päämäärän saavuttamiseksi. aMazed on intensiivinen, yllätyksellinen ja koukuttava pakopeli.

aMazed tarjoaa pakohuonepelejä kahdessa paikassa, Kampissa osoitteessa Köydenpunojankatu 4A ja Erottajalla Fear Facotorylla osoitteessa Erottaja 7. Huoneita on yhteensä seitsemän, Kampissa viisi ja Erottajalla kaksi. Kampin huoneisiin mahtuu maksimissaan 30 pelaajaa ja Erottajalle 12 pelaajaa.

aMazed pakopelit soveltuvat kaikenlaisille ihmisille, erityisesti ystäväporukoille ja perheille. Lapset rakastavat peliä, vaikka eivät pystykään pelaamaan sitä yksin. Alle 15-vuotiaat ovat tervetulleita pelaamaan aikuisen kanssa.

aMazed room escape -pelit soveltuvat mainiosti yli 11v. lasten synttäreiden viettoon. Peliohjaaja ohjaa peliä tavalla, joka ottaa huomioon lasten tarpeet.  Huomioittehan, että lasten kanssa on aina oltava väh. 1 aikuinen/pakohuone.

Room escape -pelissä pelaajien on toimittava ryhmässä, joten intensiivinen pakopeli on mitä mainioin tapa juhlia läheisten kanssa!

aMazed Games room escape on ainutlaatuinen team building -harjoitus, jossa pelaajien on ratkottava arvoituksia ryhmässä. Pakohuonepelin intensiteetti lujittaa minkä tahansa ryhmän yhtenäisyyttä. aMazed Gamesin viisi pakohuonetta ovat kaikki samassa tilassa Köydenpunojankadulla, niiden  yhteenlaskettu kapasiteetti on 30 pelaajaa samaan aikaan.

6 thoughts on “aMazed

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *